به گزارش شهرآرانیوز؛ قرار بود ۶۰۰ دانش آموز دختر متوسطه اول در شهرک مهرگان سال تحصیلی جدید را در مدرسهای نوساز و جدید آغاز کنند. مدرسهای که با امکانات به روز ساخت و ساز شرایط تحصیل بهتری را برای دختران حاشیه شهر فراهم کند، اما بی نتیجه بودن همه این قولها روزهای آخر شهریور را به کام اولیا و دانش آموزان تلخ کرد. تلخی این قولهای بی ثمر آنجایی بیشتر شد که دانش آموزان مجبور شدند در دو گروه تقسیم شوند و به صورت روزدرمیان در شیفت مخالف مدرسهای در همان حوالی مشغول به تحصیل شوند.
آن روی دیگر سکه هم دانش آموزان شیفت اصلی مدرسه میزبان بودند. دانش آموزانی که اتفاقا مقطع دوم متوسطه بودند باید به ناچار دو ساعت زودتر از ساعت استاندارد آموزش تعطیل میشدند تا مدرسه گنجایش پذیرش گروه محصل در شیفت مخالف را داشته باشد. در این میان مدیران آموزش وپرورش قول دیگری به والدین دادند که از این قرار بود: «تا نیمه دوم مهرماه قطعا دانش آموزان در مدرسه جدید مستقر خواهند شد.»، اما گویا این وعده نیز قرار بود همچنان در رده وعدههای کاغذی باقی بماند.
همین مسئله سبب شد تا در صدای مردم شهرآرا در گزارشی مفصل، موضوع تحصیل نصفه نیمه ۶۰۰ دانش آموز متوسطه اول در حاشیه شهر را با تیتر «تحصیل روز در میان» به چاپ برسانیم. در تاریخ ۲۵ مهرماه و در همان گزارش، مدیران متولی وعده افتتاح مدرسه در بازه زمانی یک هفته تا ۱۰ روز را رسانهای کردند، اما بار دیگر این موضوع نیز در تقویم وعدههای نافرجام به ثبت رسید و قصه پرغصه بلاتکلیفی و تحصیل روزدرمیان دانش آموزان ادامه پیدا کرد.
در بررسیهای میدانی ما نبود انشعابات آب و برق و گاز در مدرسه تازه تأسیس مهمترین دلیل عدم افتتاح مدرسه علی پیوندی بیان شد. مسئلهای که پیگیری چندین و چندباره گزارشگر ما از دستگاههای خدمت رسان را به همراه داشت، اما تا همین جای کار هم نقایص فنی و زیرساختی و تأمین استانداردهای لازم، چالش ردیف اول برای عدم نصب انشعابات بود.
همین مسئله سبب شد تا بار دیگر در پیگیری بعدی به سراغ مدیر کل آموزش وپرورش خراسان رضوی برویم. سید امیر شوشتری در دیدار مردمی اش که دوم آبان گذشته برگزار شد، در تماسی تلفنی با مدیرکل نوسازی استان مسئله نقص انشعابات را مطرح کرد و در همان جا وعده داد که تا یک هفته آینده (۹ آبان) کار بهره برداری از مدرسه علی پیوندی و استقرار دانش آموزان به نتیجه میرسد.
انتشار این خبر بارقههایی از امید را در دل دانش آموزان و خانوادههای آنها زنده کرد، اما دیری نپایید که جوهر این وعده هم دوباره خشک شد و بعد از گذشت یک هفته باز هم مدرسه افتتاح نشد.۲۰ آبان گذشته و پس از بر زمین ماندن وعده مدیرکل آموزش وپرورش این بار و در پیگیری جدیتر به سراغ متولیان امر در وزارت آموزش وپرورش رفتیم. وقتی تحصیل روزدرمیان دانش آموزان حاشیه شهر مشهد آن هم در انتهای ماه دوم سال تحصیلی را در تماسی تلفنی با وزارت آموزش وپرورش مطرح کردیم، نماینده دوره اول متوسطه در وزارت آموزش و پرورش در همان تاریخ وعده داد که در وزارتخانه موضوع را تا چهارشنبه همان هفته (۲۳ آبان ماه) پیگیری میکند.
این تأکید را نیز کرد که چنانچه پاسخی دریافت نکردیم شخصا اواخر همان هفته (چهارشنبه یا پنجشنبه) در مشهد حضور یافته و موضوع را از نزدیک در دستور کار پیگیری قرار خواهد داد.
بعد از ورود وزارتخانه و حضور نماینده وزارتخانه در مشهد برای رسیدگی به آخرین وضعیت افتتاح مدرسه علی پیوندی، بررسی موانع و مشکلات بر سر راه افتتاح مدرسه قوت گرفت. دیواری که قرار بود کنتور برق بر روی آن قرار گیرد دوباره بررسی شد و حفر گودال مورد نیاز برای نصب کنتور آب دوباره مورد بازبینی قرار گرفت.
اتصال کنتور گاز نیز که عنوان میشد باید انشعاب آن از شبکه اصلی داخل محدوده گرفته شود مورد توجه و بررسی قرار گرفت. در این میان کش وقوسها برای افتتاح مدرسه به دلیل عدم نصب انشعابات به گوش فرماندار وقت مشهد رسید. محسن داوری در آن زمان وعده پیگیری آن را به شهرآرا داد. بعد از گذشت ۱۰ روز از آخرین پیگیری ها دوباره وضعیت نصب انشعابات و زمین خاکی ورودی راه مدرسه به گوش متولیان وزارتخانه و شهرداری منطقه ۳ مشهد رسید.
با ورود شورای اجتماعی محله به مسئله آسفالت مقابل مدرسه و همراهی شهرداری منطقه ۳ مشهد مقرر شد تا با جلب رضایت از مالکان حقیقی مسئله آسفالت مقابل مدرسه مرتفع شود.
بالاخره در کنار همه پیگیریها اواسط آذر در شرایطی که دانش آموزان ۷۵ روز رسمی از آغاز سال تحصیلی جدیدشان گذشته بود. مدرسه با افتتاح غیررسمی دانش آموزان را در دل خود جای داد. با پیگیری شهرآرا، ورود وزارتخانه، همراهی شورای اجتماعی محله و همدلی اولیای دانش آموزان بالاخره مدرسه علی پیوندی در روزهای سرد پاییز ۱۴۰۳ افتتاح شد.
با وجود وعده مساعد شهرداری منطقه ۳ مشهد مبنی بر آسفالت مقابل مدرسه و انجام کارهای اولیه زیرسازی، موضوع تأییدیه کوچه مقابل مدرسه از سوی راه وشهرسازی مسئلهای است که از سوی متولیان آموزش و پرورش باید دنبال شود. گلایه اولیا و خانوادههای دانش آموزان از عدم همراهی متولیان ذی ربط برای این پیگیری ادامه داد.
دانش آموزان تا قبل امتحانات ترم اول در همین مدرسه علی پیوندی پنجشنبه هر هفته را به مدرسه میروند تا کمبود استاندارد آموزشی برای آموزش آنها جبران شود.
اداره کل نوسازی مدارس استان به عنوان متولی اصلی ساخت و تحویل مدرسه در هیچ مرحلهای از پیگیریها وارد گفتوگو و پاسخ به رسانه نشد.